9 Nisan 2016 Cumartesi

Yandan Askılı Çanta ve Makyaj Çantası

çanta

Merhabalar...
Mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Bizi bu güzel günlere eriştiren Rabbimize şükürler olsun. Bu kıymetli zamanları en güzel şekilde değerlendirmek hepimize nasip olsun inşallah. Mübarek üç aylarınızı tebrik eder, kıymetli dualarınızı istirham ederim sevgili dostlarım... 

Gelelim bu cici çantalara... :)

Sevgili müşterim Yağmur hanım içindi bu güzellikler. Takip edenler bilir, instagram'da bolca paylaşmıştım cüzdan ve telefon kılıflarımı. Onların modellerinden esinlenerek, Yağmur hanımla beraber tasarlayıp, makyaj çantası ve yandan askılı çanta diktim.
Daha önce çiçekli kumaş çanta dikmiştim burada. Bu çanta da birazcık ona benzemekle beraber, daha çok fonksiyonlu oldu. :) Hem fermuarlı, hem kapaklı, hem astarlı, hem keçeli, hem askılı... Hepsini tek seferde diktim. Makinem bu noktada bir hayli zorlansa da, neticeye vardık çok şükür. :)

çanta

Doğrusu, çantayı hem dikerken, hem de süslerken çok ama çok keyif aldım. Yağmur hanım, "çok süslü olsun" dedi, bir de "sizin zevkinize bırakıyorum" dedi ya, değmeyin artık keyfime... :) Kumaşları Yağmur hanım seçti, gerisini bana bıraktı. Ben de büyük bir zevkle çalıştım. Zevkinize güvenilmesi, sonucu bir hayli etkiliyor gerçekten. ;)

çanta


Bu da cipcici makyaj çantası... :) Yine içi astarlı ve keçeli. Kumaş ve astar arasında keçe var. Taban genişliği 5 cm, ağzı fermuarlı. Ayrıca allı pullu, püsküllü. :) 
makyaj çantası 
kumaş makyaj çantası

El emeği, göz nuru güzelliklerim, her daim güzel günlerde, mutlulukla kullanılsın inşallah...

Sipariş ve bilgi için:

elma.sekeri.blog@hotmail.com

Sevgiler...

4 yorum:

  1. çok çok şirin olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. bayılıyoruz! kalp kalp kalp :) 10marifet'ten sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili Aylin hanım, iyi ki varsınız 10marifet. :)
      Sevgiler...

      Sil

Siz de konuya dahil olmak ister misiniz?

Yorum yazan herkese çok teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...