17 Ağustos 2016 Çarşamba

Amigurumi Cici Kız'a Yeni Cici Elbise :)

elma şekeri amigurumi

Herkese merhaba!
Yine arayı epeyce açtım, farkındayım. :)
Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle blog yazıları da maalesef azaldı. Bir ürünü bitirir bitirmez fotoğrafını çekip anında paylaşıyorsunuz, bu da kolayımıza geliyor açıkçası. Bu yüzden son zamanlarımı bolca İnstagram'da geçirdiğimi itiraf edeyim.(Buraya da utanan bir yüz ifadesi gelsin) :)
[İnstagram'daki paylaşımlarımı sağ taraftaki kutucuktan görebilirsiniz bu arada.]

Yine de bloğun yeri ayrı diyor ve aylar sonra tekrar bloğumda yazı yazmanın verdiği dayanılmaz mutlulukla, esas konuya geçiyorum :)

Malum daha önce söylemiştim; sıcaklardan dolayı örgü öremiyorum. Bütün yazı boş geçirecek halim olmadığına göree, kendimi dikişe verdim! :)

"Neler diktin?" derseniz:
Acemi terziliğimle bir bluz, bir elbise ve bir de ferace diktim. Fakat diktiğim giysileri ne yazık ki paylaşamıyorum. :)

Onun haricinde cipcici cüzdanlarımdan onlarca diktim. Kimi sipariş, kimi hediye, kimi kermese... Onları da yine instagram hesabımda bulabilirsiniz. Cüzdanlarımın nasıl dikildiğini resimlerle anlattığım yazım ise burada. Rengarenk Cüzdanlar Dikelim/Resimli Anlatım

Vee gelelim bu yazının konusu olan elbiseye... :)
Amigurumi Cici Kız'ı hatırlıyorsunuz değil mi? İşte ona güzel mi güzel bir elbise diktim!
Nedense elim hep puantiyeli pembe kumaşlara gidiyor. Yine aynı kumaştan, tam hayal ettiğim tarzda, bu elbiseyi diktim "çok uğraşarak". Evet, gerçekten minik bir elbise dikmek öyle zormuş ki... O minicik kumaş makineye girmiyor, iplik çekiliyor, gözler yoruluyor, daha neler neler... Ama sonuca bakınca, şu klasik ama bir o kadar doğru cümle geliyor aklıma: "gerçekten değdi"... :)

elma şekeri amigurumi

Bebeğimi arkadan çekmeyi unutmuşum. Arkasında bir de cici fiyonkumuz var. :) Yine arkadan çıtçıtlı elbise. Başta arkaya düğme yapmayı planlıyordum fakat, kullanım kolaylığı açısından çıtçıt'ta karar kıldım. :) Elbisenin giydirilmemiş haline de buradan bakabilirsiniz.

elma şekeri amigurumi

Bir de çanta diktim ona, elbisesiyle uyumlu olarak. :) Elbisesini, çantasını, her şeyini zevkime göre çılgınca süsledim. Bu nasıl bir mutluluktur, inanılmaz... :) Küçükken de bebeklerime birsürü birsürü elbise dikerdim annemin artık kumaşlarından. O zamanlardaki mutluluğumu bu yaşımda yeniden tattım. Gidip gelip bakıyorum ona, seviyorum ve mutlu oluyorum. Bu çocuksu duyguyu özlemişim... :)
Hmm, şimdi geldi aklıma. Acaba böyle bir paket mi yapsam sizin için? Hazır örülmüş bir bebek, elbise için kumaşlar ve gerekli tüm malzemelerin bulunduğu bir paket... Alın, kendiniz dikin, giydirin ve bu mutluluğu yaşayın. Bana hak vereceksiniz... :)

***
Yoğunluktan sebep, bilgisayarımı açıp da saatlerce blog yazısı için uğraşmaya vaktim olmadığında, paylaşımlarımı instagram üzerinden yapıyorum. Cici ürünlerimi kaçırmamak için beni instagram'dan da takip etmeyi unutmayın! :) elma_sekeri_atolye diye aratarak kolayca bulabilirsiniz. ;)
Bunun dışında her türlü sipariş ve sorularınız için: elma.sekeri.blog@hotmail.com

Günlerimiz hayırlı, huzurlu, bereketli geçsin, kalplerimizden sevgi hiç eksik olmasın inşallah.

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Siz de konuya dahil olmak ister misiniz?

Yorum yazan herkese çok teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...